Loft te koop

795000€

4 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 20176019
Immoweb code : 20176019

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Loft met 4 slaapkamers + terras

Prachtige Loft Te Koop - Ukkel

Gelegen op de bovenste verdieping van een gerenoveerd industrieel gebouw, biedt deze elegante loft van 280 m², in een residentiële wijk van Ukkel, een zeldzame kans. Met zijn unieke ontwerp, dat rond een heldere terras/patio is gecentreerd, combineert het charme, ruimte en moderniteit perfect.
Bij aankomst vindt u een ruime open woonruimte met een salon met open haard, een eetruimte en een volledig uitgeruste keuken, aangevuld met een wasruimte. De loft beschikt ook over twee geoptimaliseerde opbergruimtes, een atelier/kantoor, een ouderslaapkamer van 20 m² met een inloopkast en een eigen badkamer (met een ligbad en een douche) op een privéterras, evenals drie extra slaapkamers van 17 m² en 14 m² die een douchekamer delen.
Elke kamer wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen, terwijl de slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning voor optimaal comfort het hele jaar door.
Deze loft maakt deel uit van een kleine copropriété met 10 eenheden, met individuele meters voor water, elektriciteit en gas, een recent gerenoveerd en geïsoleerd dak, en een lift.
De locatie is ideaal: dichtbij de rue de Stalle en zijn winkels, in de nabijheid van talrijke scholen, en goed bereikbaar via 8 buslijnen en 2 tram lijnen. De toegang tot de E19 snelweg ligt op 1400 meter afstand, wat de in- en uitgangen van de stad vergemakkelijkt.
De loft wordt aangeboden met een privé-parkeerplaats voor €30.000.

Neem contact op