Loft te koop

729000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20165212
Immoweb code : 20165212

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

UNIEKE LOFT OMRINGD DOOR GROEN

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 14:30 TOT 15:30 ]]
In Oud-Heverlee bevindt zich een verborgen parel: een landelijke loft in een historisch pand met subtiele industriële accenten. Dit unieke pand biedt veel ruimte en licht, en is ideaal voor diverse doeleinden. Op het gelijkvloers bevindt zich een multifunctionele ruimte, geschikt voor een gezinswoning, wonen & werken of als praktijkruimte.

Het pand is volledig gestript en gerenoveerd met hoogwaardige materialen, inclusief nieuwe elektriciteit, sanitair, verwarming en een D+ ventilatiesysteem. Dankzijeen uitstekende isolatie en driedubbel glas heeft de woning een energiezuinig verbruik van slechts 90 kWh/m². Zonnepanelen kunnen worden geïnstalleerd.

Momenteel biedt de woning twee slaapkamers en een badkamer, en is uitbreidbaar naar vier slaapkamers en twee badkamers. Een royaal dakterras van 54 m² biedt prachtig uitzicht op de natuur. Vier staanplaatsen inbegrepen, waarvan 2 overdekt kunnen worden. Extra parkeergelegenheid op straat.

Gunstig gelegen nabij het Meerdaalwoud, Zoete Waters en natuurgebied De Doode Bemde. De E40 ligt op 8min, Leuven op tien minuten. Openbaar vervoer in de directe nabijheid en een school op 250m afstand.

Neem contact op