Loft te koop

648000€

2 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20134500
Immoweb code : 20134500

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/02/2025
Verdieping : 3

Omschrijving

Zalige loft (EPC B!) met heerlijk zonneterras 12 m² en op...

Bekijk alvast de videotour, gunstig EPC (B), de asbestinventaris en het grondplan via de Wellimmo-site ('documenten')
Deze energiezuinige loft van 200m² met heerlijk zonneterras (12m²) en panoramische stadszichten, bereikbaar met lift, bevindt zich op de 3de verdieping van het luxueuze loftenproject "Martougin" in een rustig en groen woonerf op een boogscheut van de binnenstad en toch dichtbij alle invalswegen van en naar de stad.
De woning, een totaalproject van https://karuurarchitecten.be , beschikt over mooie lichte en steeds zonnige volumes: 'een loft pur sang aangepast aan alle hedendaagse normen'.
We treffen een riante leefruimte met open gashaard op een hedendaagse eiken parketvloer met aansluitend het zalige zonneterras van 12m². Van hieruit is het panoramisch zicht op de stad en het bijhorende lichtspel ronduit spectaculair te noemen.
De open maatwerkkeuken in ware John Pawson-stijl is volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen en Vola-kraanwerk. 
Er zijn 2 ruime slaapkamers (15m² en 13m²), 2 badkamers, een ingerichte dressing, een ingerichte bureauhoek, een technische ruimte en een apart toilet. De royale plafondhoogtes en de vele grote ramen met uitzicht op de stad en het rustige woonerf zorgen voor een ongekend ruimtegevoel. Hier maakt de industriële loftstijl kennis met tijdloze gezelligheid.
Kelderberging en fietsenberging inbegrepen, een  overdekte autostaanplaats in de garage met laadpaal is optioneel beschikbaar aan 30.000€. De maan...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op