Loft te huur

1765€ + 30€ per maand

2 slaapkamers 178 vierkante meters

Immoweb code : 20155621
Immoweb code : 20155621

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
178 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/11/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

HIGH END DUPLEX LOFT NABIJ PARKWIJK DEN BRANDT.

Duurzaam huwelijk tussen hightech en erfgoed. Terrasjes, supers en parken om de hoek.
Respectvol gerenoveerd met minimale eco footprint en maximale impact. Van de gevel alleen al gaat je hart automatisch sneller kloppen.
De ontdekkingstocht begint achter de smeedijzeren art-decodeur en voert je de royale L-vormige leefruimte binnen. Hoge plafonds in zichtbeton matchen sereen met de ebbenkleurige visgraatparket. Dankzij het warmtepompsysteem zijn die in de zomer koel en in de winter lekker warm onder je voeten. Nu naar boven. Clean en wit zijn de wanden en epoxy vloeren. De ruime master en 2e slaapkamer met uitzicht op de tuin delen een luxueuze badkamer met fraaie inloopdouche lavabomeubel en apart ruim toilet.
De grote raampartijen achterin de living bieden een zee van licht, zicht en toegang tot de tuin en terrassen met rechts een waterpartij. Het middenpad leidt naar de ultieme cocooning space. Hier wacht je de Bulthaup B2, de keuken herleid tot haar pure essentie. Een walhalla voor fervente hobbykoks. Uitgerust met een large inductieplaat, combi warme lucht oven /microwave, Miele koelkast, vriezer en alle mogelijke snufjes. Warmte verzekerd dankzij de richtbare pelletkachel. De preferente plek om thuis te entertainen, familie en vrienden een onvergetelijk uitje te bezorgen.
Bijna energieneutraal, zonnepanelen met terugdraaiende meter,waterverzachter, lage algemene kosten.
Maak van deze luxe woning jouw toevluchtsoord – beschikbaar 1/6/22

Neem contact op