Loft te huur

1725€ + 125€ per maand

2 slaapkamers 216 vierkante meters

Immoweb code : 20018328
Immoweb code : 20018328

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
216 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Exclusieve loft in Gent

Prachtige loft met mezzanine-verdieping van 216 m² en een zeer ruim privatief terras met zicht op het stadspark en de groene binnenplaats. De loft wordt gekenmerkt door grote raampartijen, die van beneden tot boven lopen, en bieden een schitterend uitzicht op het water en zorgen voor enorm veel lichtinval.

Bij het binnenkomen is er een gastentoilet en een wasruimte. Onder de mezzanine bevindt zich een open keuken, voorzien van alle luxe en comfort. De eetplaats en mooie leefruimte is voorzien van hoge plafonds en grote raampartijen, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel en een grote dosis aan natuurlijke lichtinval. Voorts, beschikt de leefruimte over een gezellige gashaard.

De loft heeft een slaapkamer met een ensuite badkamer en een grote badkamer met een dressing. Vanuit de leefruimte brengt een zwevende trap je naar het mezzanine-verdiep, waar een zeer grote open ruimte is, die naar eigen wens ingevuld kan worden. Vanuit de dressing is er een trap naar het tweede deel van de mezzanine, waar slaapkamer 2 zich bevindt.

Deze eigendom heeft een ideale ligging qua bereikbaarheid met de auto, fiets, te voet en openbaar vervoer. De prachtige robuuste kolommen met authentieke gietijzeren elementen en het gebruik van de beste en kwalitatieve materialen maken deze loft uniek.

Deze loft is de ideale plek voor liefhebbers van ruimte, licht en comfort in het hart van Gent.

Maandelijkse kosten €125/maand

Optioneel: autostaanplaats in ondergrondse garage aan € 120/maand

Neem contact op