Landhuis te koop

Richtprijs 230000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 20001193
Immoweb code : 20001193

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
2510 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi, te renoveren hoevegebouw in Fays-Famenne

Wellimmo is blij u, in het charmante dorp Fays-Famenne (gemeente Wellin) dit oud, te renoveren hoevetje te kunnen voorstellen. Het pand is heel rustig gelegen, in een populair dorp waarvan de authenticiteit van de gebouwen bewaard is gebleven. Het dorp is heel goed gelegen: in de onmiddellijke nabijheid van velden en bossen, terwijl het maar 7 km ver is naar Wellin met al zijn voorzieningen, 9 km van de E411, en op de weg die naar de Semoisvallei leidt!
Dit prachtige gebouw in lokale steen en baksteen biedt veel ontwikkelingsperspectieven omwille van de prachtige volumes, de schuur, de stal en de zolder: grote gezinswoning, tweede verblijf, vrij beroep, kangoeroewoning, onafhankelijke studio ... De indeling van het gebouw, goed teruggetrokken van de weg, zou het mogelijk maken om een aangename entree te creëren en de schoonheid van het stenen gebouw te benadrukken. Een oude bakkerij om te renoveren maakt het plaatje compleet! Het geheel is gelegen op een perceel van 25 are 10 centiare. Het dak van het hoofdgebouw werd onlangs vernieuwd.
Onder bepaalde voorwaarden is er mogelijkheid verlaging van de registratierechten te verkrijgen. Meer informatie op wellimmo.be . Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te regelen, dit soort woningen is zeldzaam!

Neem contact op