Landhuis te koop

995000€

5 slaapkamers 417 vierkante meters

Immoweb code : 20047179
Immoweb code : 20047179

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
417 vierkante meters bewoonbare ruimte
14918 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervol Landhuis van 417m2 uit de late Jaren '50 op een

Bent u op zoek naar een woning die tijdloze charme en een robuuste bouwkwaliteit biedt? Ontdek dit prachtige landhuis uit de late jaren '50, gelegen in de pittoreske gemeente Walsbets. Dit unieke pand combineert karaktervolle architectuur met een oerdegelijke constructie, wat het tot een waardevolle vondst maakt. Eigenschappen:
Historisch Charmant: Gebouwd in de late jaren '50, straalt dit huis authenticiteit en nostalgie uit, met behoud van zijn oorspronkelijke charme. Ruim en Comfortabel: Met vier royale slaapkamers biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. Hoogwaardige Afwerking: Binnen vindt u prachtig visgraatparket en interessante afwerkingsmaterialen die een elegante uitstraling geeft aan de leefruimtes. Karaktervolle Details: Boogramen met glas-in-lood voegen een uniek en artistiek element toe aan de woning, waardoor elke kamer een andere en bijzondere sfeer krijgt.
Uitgestrekt Terrein: Geniet van 14.918 m² aan prachtig glooiend terrein, dat harmonieus overgaat in het omliggende landschap. Buitenleven: De overdekte terrassen bieden een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de weidse uitzichten en de serene omgeving.
Ideale Locatie: Dit landhuis biedt niet alleen rust en ruimte, maar ook vlotte verbindingen naar belangrijke steden. Binnen korte tijd bent u in Brussel en in verschillende nabijgelegen luchthavens/stations. Dit landhuis is een perfect voorbeeld van degelijke bouwkwaliteit en esthetische schoonheid, waarbij elk detail met z

Neem contact op