Landhuis te koop

825000€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 20203693
Immoweb code : 20203693

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
1695 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met paardenstal in bossen van Waasmunster

Gelegen in het groene hart van Waasmunster vindt u deze schitterende, volledig vernieuwde hoeve, uitgebreid in 2011. Deze woning combineert de charme van een klassieke fermette stijl met een hedendaagse lichtinval en moderne functionaliteit. Geniet van volledige privacy in een idyllische, bosrijke omgeving.
Bij het binnenkomen wordt u verwelkomd door een ruime hal die overgaat in de lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je een prachtig zicht op de grote tuin. De gezellige zithoek en sfeervolle bar nodigen uit tot ontspanning, terwijl een aparte ruimte, met sauna en douche, perfect is voor feestjes of gezellige bijeenkomsten. De woning heeft 2 ruime terrassen een zonrijke en een overdekte terras die beiden uitgeven op de zwemvijver. 

De hoeve is ideaal voor paardenliefhebbers dankzij de aanwezigheid van ruime stallen en biedt extra comfort met een achteruitgang voor auto's vanuit de tuin. Daarnaast kunnen deze stallen ook gebruikt worden als extra opslagruimte. 
 
Binnenin beschikt de woning over een volledig vernieuwde keuken, 3 ruime slaapkamers en een extra slaapkamer of bureauruimte op het gelijkvloers. De gelijkvloerse badkamer en grote berging maken het plaatje compleet.

Deze woning biedt u het beste van twee werelden: een landelijke ligging met alle rust en ruimte, en toch een vlotte verbinding naar de E17 Gent-Antwerpen.
Technisch is de woning volledig in orde met EPC label C, positieve e

Neem contact op