Landhuis te koop

749000€

4 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 20085282
Immoweb code : 20085282

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
6740 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke en prachtige eigendom op rustige landelijke ligging.

Gelegen tussen de uitgestrekte velden, beschikt dit landhuis van het bouwjaar 1989 over een bewoonbare oppervlakte van ± 300 m², met een terrein van 6740m2. Met een prachtig zicht over de velden. De stijl van het huis is landelijk - je waant je onmiddellijk in het Zuiden van Frankrijk bij het betreden van de ruime oprijlaan.

Het terrein is omgeven door velden en beschikt zelf over voldoende struiken en bomen die voldoende koelte geven in de zomerse maanden maar toch met meer dan voldoende open ruimte en vergezichten. Er is ook en ruime parking net voor de dubbele garage. De weg waarlangs er slechts enkele woningen zijn gelegen is een rustige weg - die enkel gebruikt wordt door landbouw en wat fietsverkeer in de zomer.

De woning heeft een landelijk karakter en is als volgt ingedeeld:
Inkom met ruime gang naar living, keuken en hall naar de slaapkamer en bureau ruimte; alsook garage. De royale living is voorzien van een open haard, parket vloer uit een kasteel - de hoge en authentieke balken maken het geheel af. De keuken is aan vernieuwing toe maar bruikbaar - deze heeft een aparte eetplaats gescheiden door een paar treden en muurtje, via de keuken kom je ook op het terras (zuidgericht). Verder op het gelijkvloers heb je een ruime slaapkamer van bijna 25m2 met een prachtig zicht op de tuin en terras. Elke slaapkamer in deze woning beschikt over een private badkamer. De bureau ruimte die iets kleiner is maar ook perfect als 5de slaapkamer kan dienen bevindt zich ook op het

Neem contact op