Landhuis te koop

349000€

4 slaapkamers 272 vierkante meters

Immoweb code : 20009613
Immoweb code : 20009613

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
272 vierkante meters bewoonbare ruimte
975 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren authentieke vierkantshoeve

Voor meer info en foto’s, surf naar www.swevers.be –

Authentieke hoeve te renoveren aan de Walshoutemstraat 52 in Landen. Gebouwd in 1854 en gedeeltelijk gerenoveerd vanaf 2019, biedt deze karaktervolle hoeve een unieke kans om een stuk geschiedenis te bezitten en naar eigen smaak af te werken. Met een bewoonbare oppervlakte van 272m² en verschillende ruime kamers is dit de ideale woning voor wie op zoek is naar een project met potentieel.

Gelegen op een perceel van 9 are 75 ca, geniet de hoeve van een gunstige zuidoostelijke oriëntatie, wat zorgt voor veel natuurlijk licht gedurende de dag. De woonoppervlakte is verdeeld over drie verdiepingen, elk met unieke kenmerken en mogelijkheden.

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime hal die toegang biedt tot diverse kamers, ideaal voor herindeling en renovatie naar eigen wens. Achteraan is er een praktische wasplaats. De deels gerenoveerde eerste verdieping beschikt over een ruime overloop, een ingerichte keuken, een slaapkamer van 20 m² en twee extra kamers. De tweede verdieping biedt veel opbergruimte en flexibiliteit voor een comfortabele leefomgeving. De kelder van 89m² is perfect voor opslag, wijnliefhebbers of hobbyprojecten.

Het poorthuis achteraan (155m²) en links van de woning (54m²) bieden uitbreidingsmogelijkheden. De tuin, met zijn zonnige oriëntatie, is ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning. De binnenkoer biedt ruime parkeermogelijkheden.

Deze hoeve ligt op slechts 1 km van de snelwegen, 5 k

Neem contact op