Landhuis te koop

1390000€

6 slaapkamers 466 vierkante meters

Immoweb code : 20204368
Immoweb code : 20204368

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
466 vierkante meters bewoonbare ruimte
18796 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig landhuis- vierkantshoeve op een idyllische locatie

De gerenoveerde voorgevel geeft via de mooie houten poort toegang tot de binnenplaats
Van hieruit kan je de stijlvolle en energiezuinige nieuwbouwwoning bereiken.
Deze zal u niet kunnen doen vermoeden wat aan de achterzijde hiervan gerealiseerd werd. De oorspronkelijke hoeve werd prachtig verbouwd waarbij in het verlengde een compleet nieuwe woning werd toegevoegd. Bij de renovatie werden zeer degelijke en kwalitatieve materialen gebruikt en ook aan comfort geen gebrek, zo is er oa. alarm en airco voorzien.
Dit unieke landhuis heeft aan de achterzijde van een adembenemend vergezicht over de eigen weilanden en omliggende tuin en op de gezellige binnenkoer is het heerlijk vertoeven. Door de weilanden en stallingen is dit domein ook geschikt voor paarden- of dierenliefhebbers.
Wanneer u via de dubbele houten poort aan de voorgevel binnenstapt zal u direct overweldigd worden door het unieke uitzicht en de gezelligheid van de binnenplaats.
Indeling:
Gelijkvloers;
We betreden de mooie inkomhal met vestiaireruimte en gastentoilet.
De gezellige woonkamer met eiken plankenvloer en aansluitende ruime zonnige erker met grote openhaard hebben een adembenemend zicht op de mooie aangelegde maar toch natuurlijk ogende tuin. Hier ervaren we de 100% privacy dat dit unieke pand te bieden heeft. In deze ruimte is er ook airco voorzien. De volledig op maat gemaakte keuken is compleet uitgevoerd in eik en afgewerkt met marmeren werkblad. Koken in de schouw, de gebruikte materialen en het zicht

Neem contact op