Landhuis te koop

850000€

6 slaapkamers 387 vierkante meters

Immoweb code : 20004271
Immoweb code : 20004271

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
387 vierkante meters bewoonbare ruimte
6528 vierkante meters grond

Omschrijving

Landhuis Withof

Bent u op zoek naar een uniek renovatieproject? Landhuis Withof in Assebroek biedt de perfecte combinatie van historische charme en moderne mogelijkheden. Dit geklasseerde pand ligt op een perceel van 6528m² met een prachtige ommuurde tuin vol waardevolle parkbomen en een bijgebouw en ligt op wandelafstand van het centrum van Brugge.

Met een bewoonbare oppervlakte van 387m² biedt dit landhuis voldoende ruimte voor al uw woondromen. Het interieur ademt geschiedenis, met authentieke elementen in directoire- en empirestijl die de grandeur van vervlogen tijden oproepen. Elk detail, van de hoge plafonds tot de sierlijke moulures, draagt bij aan de unieke charme van deze woning.

Een bijkomend voordeel zijn de reeds aanwezige plannen voor het verbouwen van het landhuis. Moderne accenten zijn toegevoegd zonder de historische waarde van het pand te verliezen. Of u nu droomt van een luxe gezinswoning of een prestigieus gastenverblijf, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Withof is niet zomaar een woning; het is een erfgoedparel waarin u een nieuw hoofdstuk kunt beginnen. Het combineert de allure van historische architectuur met de voordelen van een centrale ligging en moderne wooncomfort. Geniet van het beste van beide werelden: de dynamiek van de stad Brugge en de rust van een statig landgoed.

Landhuis Withof, waar geschiedenis en toekomst samenkomen.

Neem contact op