Landhuis te koop

519000€

4 slaapkamers 311 vierkante meters

Immoweb code : 20148881
Immoweb code : 20148881

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
311 vierkante meters bewoonbare ruimte
3200 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke hoevewoning op prachtig perceel

Welkom in Bekkevoort! In de rustige en natuurrijke omgeving langs de Herenbosstraat bevindt zich deze royale en vernieuwde hoeve, een ware parel voor liefhebbers van landelijke charme. De solide hoeve, oorspronkelijk gebouwd rond 1920, is door de jaren heen zorgvuldig vernieuwd en omgetoverd tot een idyllische woning die perfect samengaat met het omringende landschap. Het perceel van maar liefst 32 are biedt een overvloed aan ruimte en mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Ook een vlotte bereikbaarheid van E314 en E40 door de centrale ligging tussen Diest en Tienen, is een grote troef.

Het woongedeelte van de hoeve is grotendeels instapklaar, met moderne voorzieningen die harmonieus samenvloeien met de authentieke elementen van het gebouw. Zo is er airco aanwezig in alle slaapkamers, 20 zonnepanelen en is de elektrische installatie volledig conform. De ruime en sfeervolle woonruimtes stralen een warm en uitnodigend karakter uit, ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en karaktervolle thuis. Naast het instapklare woongedeelte beschikt de hoeve over verschillende extra ruimtes die nog volop potentieel bieden. Deze kunnen naar eigen wens worden ingericht. Bovendien zijn er nog enkele paardenstallen aanwezig.

Met zijn combinatie van historie, karakter en ruimte, biedt deze hoeve in Bekkevoort een unieke kans voor wie zoekt naar een woning met een verhaal, waar zowel rust als mogelijkheden centraal staan. De landelijke ligging in de Herenbosstraat, omringd door groen

Neem contact op