Landhuis te koop

420000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11468101
Immoweb code : 11468101

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
18876 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke en ruime hoeve met unieke landbouwgrond op domein van 1HA 88A 76CA in het dorpje Krewinkel, Büllingen.

Deze charmante hoeve, gelegen in het pittoreske Manderfeld heeft een bewoonbare oppervlakte van 234m² en biedt tal van mogelijkheden als bed & breakfast/gastenverblijf, maar kan eveneens volledig privé gebruikt worden.

Indeling gelijkvloerse verdieping: Bij binnenkomst betreedt u de inkomhal. Links hiervan bevindt zich een ruime bureauruimte met rechts de landelijke woonkamer. De keuken is volledig functioneel. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een praktische bergruimte en een wasplaats gelegen naast de badkamer voor extra gemak.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, waarvan één kamer de mogelijkheid biedt om omgebouwd te worden tot een extra badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een veelzijdige zolderruimte met potentieel voor extra slaapkamers of een hobbyruimte.

De woning is volledig gedraineerd en werd gedeeltelijk gerenoveerd, maar kan nog volledig naar eigen wens worden ingericht.

De voormalige stal is omgevormd tot een praktische werkruimte, inclusief garage. Via de achterkant van de woning heeft u eenvoudige toegang tot de schuur en een extra bergruimte, wat ideaal is voor opslag. Bij de hoeve hoort tevens een ruime landbouwgrond en een grote bouwkavel. Verder wordt u eigenaar van een klein bronnetje, een waterloop, en een jonge boomgaard.

Deze kenmerken maken het pand ideaal

Neem contact op