Kot te huur

760€ + 80€ per maand

186 vierkante meters

Immoweb code : 20034591
Immoweb code : 20034591

Overzicht

3 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gedeelde flat Brussel - 186m2 - 6 slaapkamers

"Registratie" mogelijk.

Welkom in Bruxelles Devigne, een vriendelijke en goed uitgeruste colocatie die perfect is voor wie een woonruimte met anderen wil delen. Het triplex biedt een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met alles van een magnetron tot een koffiezetapparaat, en zelfs een terras voor wat ontspanning in de buitenlucht. De sfeer is hier warm en uitnodigend, waardoor je je er snel thuis voelt.

Dit verblijf heeft 6 slaapkamers, elk met zorg ingericht om een comfortabele privéruimte te bieden. Je vindt er bedden, opbergmogelijkheden en bureaus voor werk of studie. Er zijn 2 gedeelde badkamers, die zorgen voor gemak en privacy, samen met 2 aparte toiletten. De kamers variëren in grootte en stijl, maar zijn allemaal ontworpen voor comfort en bruikbaarheid.

Bruxelles Devigne ligt in een levendige buurt met alles wat u nodig hebt op slechts een minuut afstand. Geniet van vers gebak bij de nabijgelegen bakker, doe boodschappen in de supermarkt of ga uit eten in het plaatselijke restaurant. Als het op reizen aankomt, ligt het metrostation Madou op slechts 11 minuten lopen en de bushalte Patrie ligt op slechts 2 minuten lopen, zodat je gemakkelijk verbinding hebt met de rest van de stad.

De huurprijs is inclusief alle kosten zoals water, elektriciteit, verwarming en snel internet. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over maandelijkse energierekeningen - die worden allemaal verrekend in de huurprijs.

Neem contact op