Kot te huur

680€ + 100€ per maand

125 vierkante meters

Immoweb code : 20034762
Immoweb code : 20034762

Overzicht

3 badkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gedeelde flat Brussel - 125m2 - 5 slaapkamers

"Registratie mogelijk.

Welkom in Bruxelles Merten, een comfortabele en goed uitgeruste gedeelde flat met een warme en vriendelijke sfeer. Deze gedeelde woonruimte heeft een volledig uitgeruste keuken met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, oven, kookplaat en magnetron, waardoor het gemakkelijk is om maaltijden te bereiden. De woonkamer is perfect om te ontspannen en je huisgenoten te ontmoeten, en de eetkamer is ideaal om samen van maaltijden te genieten.

De residentie heeft 5 slaapkamers, elk met zorg ingericht om een comfortabel en privé toevluchtsoord te bieden. In elke kamer vind je knusse bedden, opbergruimte en speciale werkplekken. Er zijn drie badkamers beschikbaar, waardoor je minder lang hoeft te wachten, en ze zijn allemaal volledig uitgerust. De kamers variëren in grootte en stijl, maar zijn allemaal ontworpen om een aangename leefomgeving te bieden.

Qua vervoer ligt het metrostation Belgica (M6) op 8 minuten lopen en de bushalte Firmin Lecharlier (bus 14) ligt om de hoek, waardoor het gemakkelijk is om de stad te verkennen of naar het werk of school te gaan.

Tot slot is de huur inclusief water, elektriciteit, verwarming en internet.

Neem contact op