Kot te huur

350€ per maand

1 slaapkamer 16 vierkante meters

Immoweb code : 20017501
Immoweb code : 20017501

Overzicht

1 slaapkamer
16 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Studentenkamer

Ben je op zoek naar praktische, vriendelijke accommodatie voor je studie? Bekijk dan deze kamer in een gebouw speciaal voor studenten! Deze kamer ligt in een modern gebouw met meer dan 30 kamers, is met zorg ingericht en bevat alles wat je nodig hebt om te studeren en uit te rusten: een comfortabel bed, een nachtkastje, een functioneel bureau, een ruime kledingkast en een opbergkast.

Het gebouw biedt gedeelde faciliteiten om je dagelijks leven gemakkelijker te maken. Je hebt toegang tot drie volledig uitgeruste keukens om je maaltijden te bereiden, evenals negen toiletten en negen doucheruimtes, zodat je verzekerd bent van comfort en privacy. Voor je gemak is er ook een wasruimte met wasmachines.

Deze kot ligt dicht bij het openbaar vervoer, zodat je snel en gemakkelijk naar je studie- en vrijetijdsbestemmingen kunt gaan. De huur is €350, met €100 voor gemeenschappelijke kosten.

Mis deze kans niet om in een aangename en levendige omgeving te wonen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Neem contact op