Kantoren te koop

299000€ Oude prijs € 349.000

Immoweb code : 20135645
Immoweb code : 20135645

Overzicht

139 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Praktijkruimte met appartement op centrale ligging te Zweve

Gelegen in de Tramstraat, naast de Carrefour en op wandelafstand van de markt. Deze osteopathie- en kinesiepraktijk biedt al wat nodig is: een aparte en ruime wachtkamer bij het binnenkomen met een apart toilet, vervolgens een centrale ontvangstruimte die toegang geeft tot 3 perfect afgewerkte praktijkruimtes en er is nog mogelijkheid tot een vierde ruimte die momenteel als berging dient maar waar ook een kitchenette ingebouwd werd. Er is ook nog een ruimte technische berging, ideaal als extra stockageruimte.
Via de vierde ruimte is er toegang tot een aangebouwde garage. Nooit problemen met parking! Er is bovendien ook voldoende parkeermogelijkheid vooraan.
Boven de praktijkruimte is een 1 slaapkamer appartement gelegen, die apart verhuurd kan worden. Dit maakt het ook uiterst interessant als investering!
Het appartement is ingedeeld als volgt:
Via de trap in de inkomhal beneden bereiden we via de aparte voordeur het appartement. Het appartement is goed onderhouden en volledig instapklaar! Er is een ruime leefruimte met open keuken. Palend aan de keuken is een praktische berging gelegen, die toegang verleend tot de zolder waar ook nog extra bergruimte is. Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer en daar tegenover een praktische badkamer met toilet, douche en dubbele lavabo.

Op zoek naar een nieuwe start of uitdaging in het centrum van Zwevezele? Dan is zeker praktijk met instapklaar en verhuurbaar appartement zeker iets voor u!

Deze eigendom sluit aan op de wo

Neem contact op