Kantoren te koop

549000€

126 vierkante meters

Immoweb code : 20061222
Immoweb code : 20061222

Overzicht

126 vierkante meters bewoonbare ruimte
990 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek handelshuis met diverse mogelijkheden, voldoende park

Dit charmante handelshuis met een volledig instapklaar appartement met twee slaapkamers is gelegen in Olmen, met een uitstekende verbinding naar omliggende gemeenten en de autosnelweg.

Bij binnenkomst via de inkomhal, die voorheen dienst deed als ruimte voor betaalterminals, komt men in de ontvangstruimte. Deze ruimte biedt een goed overzicht over het hele kantoor. Momenteel zijn er twee aparte bureaus, elk voorzien van voldoende natuurlijk licht en airconditioning. In de ontvangstruimte is er ook voldoende plaats voor meerdere bureaus. Vanuit de ontvangstruimte heeft men toegang tot de kluizenzaal, toiletten, bergruimte en een polyvalente ruimte met kitchenette.

Het woongedeelte beschikt over een eigen ingang en kan, met enkele kleine aanpassingen, volledig apart gebruikt worden. Het appartement heeft een lichtrijke en open leefruimte voorzien van airco, verdeeld in een eethoek, zithoek en een vernieuwde keuken. De keuken is uitgerust met een oven, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, spoeltafel en ruime opbergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot het overdekte terras, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de tuin en het achterliggende groen.

De nachthal in het woongedeelte geeft toegang tot de twee slaapkamers, een (was)berging en een vernieuwde badkamer met inloopdouche, wat zorgt voor optimaal comfort.

Als extra troef beschikt het pand over een zeer ruime garage van 35 m² en een prachtige, onderhoudsvriendelijke tuin met een grasrobot.Voor het g

Neem contact op