Kantoren te huur

6191€ + 1276€ per maand

437 vierkante meters

Immoweb code : 20204146
Immoweb code : 20204146

Overzicht

437 vierkante meters bewoonbare ruimte
437 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/06/2025
Verdieping : 1

Omschrijving

437 m² instapklare kantoren op absolute toplocatie vlakbi...

Fantastisch gelegen en volledig instapklare kantoren te huur, perfect gelegen nabij het centrum Gent Zuid en vlakbij de op- en afritten van de E17, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor zowel werknemers als bezoekers.

De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw, waardoor deze niet alleen profiteert van een panoramisch uitzicht, maar ook van een uitmuntende zichtbaarheid. 
Het kantoorcomplex biedt tal van exclusieve faciliteiten om het werkcomfort te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis pendelbus van en naar het station, waardoor medewerkers gemakkelijk gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer zonder afhankelijk te zijn van een eigen wagen.
Verder zijn er gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar je kan ontspannen of overleggen, een comfortabele koffiehoek voor een snelle break, en zelfs een carwash en wasserette ter plaatse. Daarnaast kunnen sportieve werknemers terecht in het sportgedeelte om tijdens de lunchpauze of na de werkdag wat beweging in te lassen.

De gunstige parkeerratio zorgt ervoor dat er voldoende parkeerplaatsen zijn aan het gebouw zelf, en er is bovendien de mogelijkheid om extra archiefruimte te huren indien nodig. Beschikbaar vanaf 1 juni 2026! Contacteer PANORAMA B2B GENT KANTOREN  voor bijkomende informatie, gedetailleerde plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek op het nummer 09 225 09 02.
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op