Kantoren te huur

4069€ per maand

30 vierkante meters

Immoweb code : 20192977
Immoweb code : 20192977

Overzicht

30 vierkante meters bewoonbare ruimte
30 vierkante meters grond

Omschrijving

All-in bemeubelde kantoorruimte met tal van faciliteiten ...

Deze prachtig ingerichte, bemeubelde kantoorruimte van 30 m² biedt ruimte voor maximaal 9 personen en is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een volledig uitgeruste werkplek. Met zijn centrale ligging nabij de kruising van de E17 en E40, is dit pand bijzonder goed bereikbaar.

De ruimte is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder snel wifi, comfortabele werkplekken, en hoogwaardige afwerking. Bovendien zijn alle services, zoals schoonmaak, nutsvoorzieningen en onderhoud, inbegrepen in de huurprijs, zodat u zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden.

Het gebouw zelf is een toonbeeld van professionaliteit en gemak. Er zijn meerdere vergaderzalen beschikbaar voor presentaties, teamoverleggen of klantbijeenkomsten. Daarnaast beschikt het gebouw over een aantal uitzonderlijke voorzieningen, zoals douches, een kinderopvang en een sportschool. Voor de nodige ontspanning of zakelijke lunch kunt u terecht in het restaurant in het gebouw.
Voor bedrijven met een grotere mobiliteitsbehoefte biedt het pand ruime parkeermogelijkheden, zodat zowel medewerkers als klanten gemakkelijk kunnen parkeren. Bovendien kan de kantoorruimte flexibel worden aangepast aan de specifieke grootte en behoeften van uw bedrijf. Of u nu een kleinere werkplek wenst of juist op zoek bent naar extra ruimte, deze locatie biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft om te groeien. Dit kantoor is reeds beschikbaar vanaf 4 personen.

Aarzel niet om contact op te nemen met...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op