Kantoren te huur

2195€ per maand

250 vierkante meters

Immoweb code : 20122724
Immoweb code : 20122724

Overzicht

250 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

kantoor

Representatief Kantoor op Toplocatie in Genk

Bent u op zoek naar een uitstekend gelegen kantoorruimte met een professionele uitstraling? Dit hoekpand, verdeeld over twee verdiepingen met een totale oppervlakte van circa 250 m², biedt alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf.

Uitstekende Ligging en Bereikbaarheid: Gelegen aan een belangrijke invalsweg en op wandelafstand van het centrum van Genk, geniet dit pand van een uitstekende visibiliteit. De nabijheid van de Welzijnscampus maakt de locatie extra aantrekkelijk. Daarnaast biedt het pand een privéparking met ruimte voor acht auto's, wat zorgt voor optimaal comfort voor zowel medewerkers als klanten. Bovendien is er in de straat en directe omgeving voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Indeling

Gelijkvloers: Bij binnenkomst treft u een ruime inkomhal met een balie, twee royale kantoorruimtes, een archief- of kantoorruimte, een apart toilet en een buitenruimte.

Eerste verdieping: Deze verdieping bestaat uit drie kantoorruimtes, een vergader- of directiekantoor, een keuken, sanitair en een buitenterras.

Stijlvol en Modern: Het volledige pand werd reeds grondig gerenoveerd. Het straalt klasse uit en biedt alle moderne comfort. Dankzij de gunstige ligging en representatieve uitstraling is dit pand ideaal voor een vrije beroeper, zoals een arts, advocaat, verzekeringskantoor, of andere professionele diensten.

Interesse? Wilt u dit pand bezichtigen? Neem dan c

Neem contact op