Kantoren te huur

7666€ per maand

575 vierkante meters

Immoweb code : 20176862
Immoweb code : 20176862

Overzicht

575 vierkante meters bewoonbare ruimte
575 vierkante meters grond
Verdieping : 5

Omschrijving

575 m² high-end kantoorruimte op toplocatie LANGS E40 in ...

Op zoek naar de perfecte kantoorruimte op een toplocatie? Zoek dan niet verder! Deze fenomenale kantoorruimte van 575 m² is nu te huur, ideaal gelegen langs en met prachtig uitzicht op de E40 in Aalst. 

De kantoorruimte bevindt zich op de 5e verdieping van een strak, modern kantoorgebouw, voorzien van alle faciliteiten die je bedrijf nodig heeft. Geniet van toegang tot catering op locatie, fietsenstalling met elektrische oplaadpunten en andere essentiële voorzieningen. Een belangrijk voordeel van dit gebouw is de uitstekende parkeerratio van 1/35, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor zowel werknemers als bezoekers.

De bereikbaarheid van het kantoor is ongeëvenaard, gelegen net voor afrit 19 Aalst, waardoor er een gemakkelijke verbinding is met de belangrijkste wegen. Het ligt ook vlakbij het station van Erembodegem, waardoor het openbaar vervoer een haalbare optie is voor uw werknemers. Er zijn verschillende andere kantoorruimtes beschikbaar in het gebouw, die voldoen aan verschillende ruimtevereisten. De kantoren zijn instapklaar en onmiddellijke beschikbaarheid.

Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie en te genieten van fantastische exposure. Neem vandaag nog contact op met PANORAMA B2B GENT KANTOREN voor meer informatie, het aanvragen van plattegronden of het plannen van een vrijblijvend bezoek ter plaatse.
Bel ons op 0477 44 39 30 om uw plaats in dit prestigieuze zakencentrum veilig te stellen.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op