Kantoren te huur

46000€ per maand

3450 vierkante meters

Immoweb code : 20176861
Immoweb code : 20176861

Overzicht

3450 vierkante meters bewoonbare ruimte
3450 vierkante meters grond
Verdieping : 3

Omschrijving

3.450 m² high-end kantoren naast E40 met ruime parkeerrat...

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 3.450 m² te huur, langs én met zicht op de E40 in Aalst. Deze uitzonderlijke locatie biedt bedrijven de kans om zich te vestigen op een plek met een ongeëvenaarde zichtbaarheid.

De kantoren bevinden zich op de 2e, 3e en 4e verdieping van een modern kantoorgebouw, dat is uitgerust met tal van faciliteiten op het domein zelf. Zo zijn er onder andere een gezellige koffiebar, een kwalitatief restaurant en verschillende vergaderzalen, wat het comfort voor zowel werknemers als bezoekers aanzienlijk verhoogt. Een andere belangrijke troef van dit gebouw is de uitstekende parkeerratio van 1/35, wat betekent dat er voldoende parkeerplaatsen zijn voor zowel medewerkers als klanten. Daarnaast is de bereikbaarheid fantastisch dankzij de strategische ligging net voor afrit 19 Aalst en op korte afstand van station Erembodegem. Dit zorgt ervoor dat zowel automobilisten als mensen die met het openbaar vervoer reizen het gebouw gemakkelijk kunnen bereiken.
Ook als u op zoek bent naar een andere oppervlakte, zijn er opties beschikbaar. Deze kantoorruimtes zijn onmiddellijk beschikbaar, wat betekent dat u snel kunt intrekken en meteen kunt genieten van de vele voordelen die deze toplocatie te bieden heeft.

Aarzel niet langer en vestig uw bedrijf op deze unieke plek. Voor meer informatie, plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek, kunt u contact opnemen met PANORAMA B2B GENT KANTOREN via 0477 44 39 30.
 

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op