Kantoren te huur

16292€ per maand

1150 vierkante meters

Immoweb code : 20176859
Immoweb code : 20176859

Overzicht

1150 vierkante meters bewoonbare ruimte
1150 vierkante meters grond
Verdieping : 5

Omschrijving

1.150 m² high-end kantoorruimte te huur, naast E40 Aalst.

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van maar liefst 1.150 m² te huur, gelegen langs én met zicht op de drukke E40, ter hoogte van Aalst.

Deze strategisch gelegen kantoren bevinden zich op de 5e verdieping van een modern en hoogwaardig kantoorgebouw, dat beschikt over tal van faciliteiten die het dagelijks werken aangenaam en efficiënt maken. Zo is er een koffiebar aanwezig voor een snelle koffiepauze, een restaurant waar u kunt lunchen zonder het gebouw te verlaten, en een ruime fietsparking voor wie duurzaam naar het werk komt.
Bovendien zijn er elektrische laadpalen beschikbaar in de ondergrondse garage, wat perfect inspeelt op de hedendaagse behoefte aan groene mobiliteit.

Een van de grootste troeven van dit pand is de uitstekende parkeerratio van 1/35, wat betekent dat er ruime parkeermogelijkheden zijn voor zowel medewerkers als bezoekers. De bereikbaarheid is bovendien fantastisch, dankzij de ligging net voor afrit 19 Aalst en de nabijheid van het station van Erembodegem, wat zorgt voor een vlotte verbinding met zowel het openbaar vervoer als de autosnelweg.


Daarnaast zijn er ook andere kantooroppervlaktes beschikbaar. Deze kantoorruimte is onmiddellijk beschikbaar, dus aarzel niet om uw bedrijf te vestigen op deze unieke toplocatie en te profiteren van de uitstekende visibiliteit langs een van de belangrijkste verkeersaders van het land.
Wenst u meer informatie, gedetailleerde plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek? Neem dan snel contac...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op