Kantoren te huur

9493€ per maand

712 vierkante meters

Immoweb code : 20174640
Immoweb code : 20174640

Overzicht

712 vierkante meters bewoonbare ruimte
712 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

712 m² fantastische kantoren te huur naast E40 Erembodegem

Fenomenaal gelegen kantoorruimte van 712 m² te huur, langs én met zicht op de E40 in Aalst. Dit is een uitzonderlijke kans om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie met maximale zichtbaarheid voor zowel klanten als werknemers.

De kantoorruimte bevindt zich op de 3e verdieping van een modern en hoogwaardig kantoorgebouw dat is voorzien van diverse faciliteiten. Denk hierbij aan een gezellige koffiebar, een restaurant waar u kunt lunchen of vergaderen, en een veilige fietsparking. Ook zijn er elektrische laadpalen aanwezig, waardoor het gebouw helemaal future-proof is.
Een andere sterke troef van deze locatie is de uitstekende parkeerratio van 1/35, wat betekent dat er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor uw medewerkers en bezoekers. De bereikbaarheid van het gebouw is ongeëvenaard, dankzij de strategische ligging net voor afrit 19 Aalst en de nabijheid van het station Erembodegem. Of u nu met de wagen of het openbaar vervoer komt, deze locatie biedt ongekende voordelen.
Aarzel niet om uw bedrijf te vestigen op deze unieke locatie en geniet van een fantastische zichtbaarheid vanaf de E40.

Deze kantoorruimte is bovendien onmiddellijk beschikbaar. Mocht u een ander oppervlak nodig hebben, zijn er ook alternatieven mogelijk.
Voor bijkomende inlichtingen, gedetailleerde plannen of een vrijblijvend plaatsbezoek kunt u contact opnemen met PANORAMA B2B GENT KANTOREN via 0477 44 39 30.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op