Kantoorgebouwen voor gemengd gebruik te koop

975000€

301 vierkante meters

Immoweb code : 20000698
Immoweb code : 20000698

Overzicht

301 vierkante meters bewoonbare ruimte
12156 vierkante meters grond
80,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime villa met loods en landbouwgrond

Deze vastgoedoplossing lijkt een veelzijdige mogelijkheid te bieden voor wie op zoek is naar een combinatie van wonen en werken, en zelfs voor liefhebbers van landbouw of paarden. De ruime villa met bijbehorende loods en landbouwgrond bieden tal van opties voor professionele activiteiten of hobby's, terwijl de ligging langs de Aalterbaan commerciële kansen met zich meebrengt.

De indeling van het pand is goed doordacht, met ruime leefruimtes en slaapkamers, en de loods die extra functionaliteit toevoegt. Bovendien bieden de bijbehorende gronden mogelijkheden voor landbouw of paardenfokkerij.

Het feit dat er slechts 1% registratiebelasting betaald hoeft te worden bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER) is een interessante financiële stimulans voor potentiële kopers. Dit kan het pand nog aantrekkelijker maken voor investeerders die bereid zijn om te renoveren en het energielabel te verbeteren.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunnen geïnteresseerden contact opnemen via Simon Coens - 0478/206.774 of [email protected]

Op deze woning is de renovatieverplichting** van toepassing waardoor de mogelijkheid bestaat om slechts 1% ( ipv 3%) registratiebelasting te betalen. Dit bij een Ingrijpende Energetische Renovatie (IER). Contacteer ons voor bijkomende info hieromtrent. *binnen vijf jaar na aankoop moet het EPC min. label D halen. ** onder voorwaarden.

Neem contact op