Kantoorgebouw te huur

4450€ + 430€ per maand

317 vierkante meters

Immoweb code : 11445585
Immoweb code : 11445585

Overzicht

317 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Exclusieve kantoorruimtes in de Remytoren

De Remytoren in Wijgmaal, een deelgemeente van Leuven, heeft haar oude silo's omgetoverd tot moderne loftkantoren en businessunits. Deze reconversie heeft geleid tot een knap samenspel van grote open ruimtes, ruwe betonstructuren, en speelse en moderne elementen.

Verkeerstechnisch is de Remytoren ideaal gelegen, langs de oevers van de Vaart, met een snelle verbinding zowel naar Leuven als Mechelen, alsook met op- en afritten in de onmiddellijke nabijheid. Het station van Wijgmaal is bovendien op wandelafstand gelegen.

De aangeboden kantoren bevinden zich op de tweede verdieping van de toren en behelzen een totale oppervlakte van meer dan 300 m². De ruimte is opgedeeld in een ontvangstruimte, verschillende kantoorruimtes, een keuken, opslagruimte en vergaderruimtes. De toiletten zijn gelegen in de inkomhal en worden gedeeld met een ander kantoor op de tweede verdieping.

Door de opdeling van de ruimtes en de historiek van het pand, bieden deze prachtige ruimtes met veel lichtinval de mogelijkheid om een unieke werkruimte te creëren.

De huurprijs voor de totaliteit van deze ruimtes bedraagt 4.450 euro per maand. De gemeenschappelijke kosten, alsook het private verbruik van elektriciteit en verwarming worden afgerekend met provisies die per kwartaal ongeveer 1.300 euro bedragen.

Parkeerplaatsen zijn beschikbaar op de terreinen.

Ben je op zoek naar een exclusieve setting om jouw bedrijf (verder) te ontwikkelen? Exclusiever dan dit wordt he...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op