Industriële gebouwen te koop

1600000€

1303 vierkante meters

Immoweb code : 20006004
Immoweb code : 20006004

Overzicht

1303 vierkante meters bewoonbare ruimte
3027 vierkante meters grond
Verdieping : 1

Omschrijving

Wauthier-Braine - Werkplaats/magazijn + kantoren - Gerenovee

Industriepark Wauthier-Braine, strategische en optimale ligging, dichtbij belangrijke wegen en met goede zichtbaarheid voor dit semi-industriële gebouw dat in 2020 werd gerenoveerd. Het biedt 1303m² werkplaats/magazijn en kantoren, naast een twintigtal buitenparkeerplaatsen. Technisch up-to-date, het zal u verleiden met zijn modulariteit en zijn interessante potentiële rendement. Dit zeldzame pand biedt u:



Op de begane grond: Werkplaats/magazijn + opslagruimte van 583,70m² met aanlegsteiger en momenteel verhuurd, volledig ingerichte gedeelde keuken.

Boven: Kantoorruimte en vergaderzalen van 247,20m², opgedeeld en met een grote modulariteit - Mogelijkheid tot vloerbedekking door het hele gebouw.

Op de voorste gelijkvloers: 323m² binnenberging, toegankelijk via een grote elektrische sectionaaldeur en mogelijkheid tot opdeling in dozen van +-19m² voor KMO’s of voor auto’s.



Technisch up-to-date gebouw: geïsoleerde gevels, geïsoleerd dak in de kantoorruimtes, recente kozijnen, recente parketvloer boven, betonvloer op de begane grond, recente parking op beton, poort naar de straat.


Mogelijkheid voor de ontwikkeling van een persoonlijke activiteit, maar ook voor investeringen!

Neem contact op