Industriële gebouwen te koop

* 325365€

224 vierkante meters

Immoweb code : 11463797
Immoweb code : 11463797
*exclusief belastingen

Overzicht

224 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

KMO-UNIT OP TOPLOCATIE (E19) (TURN-KEY OPLEVERING)

Welkom in het bedrijvenpark op de Rue du Panier Vert in Nijvel!

Het bedrijvenpark is gelegen langs de E19 en biedt daarbij dus een absolute toplocatie voor de klant. Daarnaast situeert het bedrijvenpark zich vlak achter het Van der Valk Hotel Nivelles Sud, ideaal voor een drankje in de lounge of een welverdiende overnachting doorheen de werkweek.

De KMO-units worden steeds gebruiksklaar opgeleverd. Dit zorgt ervoor dat er geen verborgen kosten zijn en dat we steeds transparant werken met de klant centraal. Daarnaast variëren de KMO-units in oppervlakte en zijn ze steeds combineerbaar waardoor u perfect aan uw oppervlaktebehoefte kunt voldoen.

Ten slotte worden er in het park ook kantoren aangeboden. Een rustig, maar perfect gelegen kantoor met een prachtig uitzicht bieden u de kans om te vertoeven in een topproject.

LCV Real Estate is de referentie in de markt van bedrijvenparken door de expertise en ervaring in talloze andere projecten. Wij brengen uw droom tot leven.

Wij werken vanuit de Willy Naessens Group. Daarbij heeft u zekerheid op een kwalitatieve realisatie van uw investering. LCV Real Estate werkt dan ook als het centrale aanspreekpunt binnen de groep. Zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Voor meer informatie kunt u ons vrijblijvend bereiken op [email protected] of +32 473 95 53 43


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neem contact op