Industriële gebouwen te koop

595000€

Immoweb code : 20206783
Immoweb code : 20206783

Overzicht

2221 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruime KMO-unit van 500 m² op toplocatie in Deerlijk!

Ideaal gelegen op een kruispunt van de belangrijkste invalswegen in Deerlijk.
Dit pand biedt een uitstekende opportuniteit voor zelfstandigen of ondernemers die op zoek zijn naar een praktische, commerciële en goed bereikbare werkruimte.
Het magazijn is een open ruimte van 24,2 meter breed en 20,60 meter diep. Het is voorzien van een geautomatiseerde poort en handmatige poort aan de voorzijde en een handmatige poort aan de achterzijde, die toegang geeft tot de privétuin die langs de zijkant bereikbaar is.

De ruimte is uitgerust met een regenwaterput van 40.000 liter en beschikt over voldoende natuurlijk licht dankzij vier lichtstraten met lichtdoorlatende PVC-golfplaten.
Het gebouw is opgetrokken met celbetonplaten tegen een betonnen constructie en heeft een licht hellend zadeldak. Er is een toiletruimte aanwezig en een Vivox warmeluchtbrander op stookolie met een tank van 10.000 liter. Bovendien is er drijfkracht aanwezig, ideaal voor het gebruik van zware machines en apparatuur. Dankzij de hoge poorten kunnen ook grotere voertuigen, zoals camionettes, eenvoudig in- en uitrijden.

De KMO-units zijn vergund en hebben afzonderlijke nummers (2 units vergund). De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 910 m².

Voor het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid dankzij de volledig geasfalteerde voorzijde. Het magazijn is momenteel verhuurd voor €2.500 per maand, met een lopend huurcontract tot 1 januari

Neem contact op