Industriële gebouwen te koop

850000€

870 vierkante meters

Immoweb code : 11467095
Immoweb code : 11467095

Overzicht

870 vierkante meters bewoonbare ruimte
2250 vierkante meters grond
377,00 € m²
Verdieping : 2

Omschrijving

Bedrijfshal met bureel TE KOOP // Hall industriel avec bu...

NL: Deze bedrijfshal van 650 m2, gecombineerd met een kantoorruimte van 220 m2, is perfect voor diverse bedrijfsactiviteiten. Deze veelzijdige ruimte is ideaal voor zowel opslag, werkruimte en administratieve doeleinden.

De bedrijfshal heeft een oppervlakte van 650 m2 en is voorzien van een elektrische sectionaalpoort voor gemakkelijke toegang en veiligheid. Achteraan is het perceel verhard met beton, wat het ideaal maakt voor zware voertuigen en vrachtwagens. Het perceel van 2.250 m2 is rondom omheind en is te betreden via twee metalen automatische poorten. 

De kantoorruimte, met een oppervlakte van 220 m2 is inclusief twee volledig uitgeruste keukens. De ruimte is goed ingedeeld en biedt ruime bureauruimtes, geschikt voor verschillende opstellingen en teamgroottes.  De bedrijfshal is gelegen te Waremme, een strategische locatie die een uitstekende bereikbaarheid biedt. De ligging nabij de E40 autosnelweg zorgt voor een vlotte verbinding naar belangrijke steden zoals Luik, Brussel en Leuven. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor bedrijven die hun regionale of nationale bereik willen optimaliseren.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een bezoek ter plaatse.

FR: Ce hall industriel de 650 m², associé à un espace de bureau de 220 m², est parfait pour diverses activités professionnelles. Le bâtiment est polyvalent et idéal pour le stockage, production, ainsi que pour les tâches administratives.

Le hall...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op