Huis te koop

* 549000€

4 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 20142877
Immoweb code : 20142877
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
192 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Woning met vier slaapkamers, zonneterras en tuin

Deze schakelwoning van 192m² bestaat uit drie bouwlagen met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en wasberging uitkomende in de eet- en leefruimte met open keuken en een directe toegang via het schuifraam naar het zonneterras van 17m² met aansluitend de tuin van 75m². Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers waarvan één mastersuite met inloopkast en en-suite badkamer met ligbad en lavabo. Er is tevens een afzonderlijk toilet in de nachthall. Op de tweede verdieping is er ruimte voorzien in de nachthall voor een bureau. U vindt er tevens 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. De slaapkamer met zicht op de tuin heeft bovendien een rechtstreekse toegang naar het tweede zonneterras van 10 m² via het schuifraam. Er is tevens een afzonderlijk toilet op deze  verdieping. 

Deze woning is gelegen in de kleinschalige ontwikkeling RHODON,  aan de rand van het dorpscentrum van Zwijnaarde. Het project omvat zeven ruim opgezette gezinswoningen met woonoppervlaktes variërend van 174 m² tot 192 m². Allen hebben vier volwaardige slaapkamers, een privéterras op het zuiden en een aangrenzende tuin. Aan de achterzijde bevindt zich een gemeenschappelijke tuin met een tuinpaviljoen waar kinderen veilig kunnen spelen.

Elke woning kan naar persoonlijke voorkeur worden afgewerkt, met keuzevrijheid in vloeren, keuken en sanitair. De woningen voldoen aan strenge energienormen met een E-peil van maximaal 20, wat res...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op