Huis te koop

239000€

4 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 20101378
Immoweb code : 20101378

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
1010 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen halfopen bebouwing op 1.000 m 2 : meerdere ...

Op een uiterst rustige locatie,  op de grens tussen Ruddervoorde, Torhout, Zwevezele en Lichtervelde, kun je deze halfopen bebouwing met bijgebouwen terugvinden.

Deze idyllische locatie is perfect voor iedereen die wil genieten van een rustige landelijke omgeving, terwijl de belangrijkste faciliteiten binnen handbereik blijven. Zo ligt de E403 en ook het centrum van Lichtervelde op amper 5 minuten rijden, Brugge dan weer op zo’n 10 minuten.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via : www.jo.immo

De woning is bewoonbaar maar wel voor een opfrissing vatbaar. De gebouwen liggen op een perceel van maar liefst 1.000 m². Het perceel biedt talloze mogelijkheden voor renovatie, vernieuwbouw of heropbouw. U kunt de woning volledig renoveren of heropbouwen tot maximaal 1.000 m³ (de woning ligt in agrarisch gebied). De ligging, ver weg van drukke wegen en stadsrumoer, maakt het een ideale plek om tot rust te komen. Er is voldoende ruimte voor het aanleggen van moestuinen of het stallen van dieren.

De bijgebouwen op het perceel zijn veelzijdig en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor opslag of het uitoefenen van een specifiek beroep. Daarnaast zijn ze perfect voor toeristische logies of andere vormen van dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte voor uw hobby's of een bijberoep wilt uitoefenen, deze bijgebouwen bieden u de flexibiliteit die u nodig h...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op