Huis te koop

285000€

3 slaapkamers 128 vierkante meters

Immoweb code : 20007856
Immoweb code : 20007856

Overzicht

3 slaapkamers
128 vierkante meters bewoonbare ruimte
632 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

Te renoveren woning op een rustige ligging.

Ontdek deze charmante halfopen bebouwing gelegen in een rustige straat in het pittoreske Zwalm. Deze unieke aanbieding omvat zowel de bestaande woning als de naastgelegen bouwgrond (verkavelingsvergunning in aanvraag), wat een uitstekende kans biedt om een open bebouwing te realiseren op deze gecombineerde percelen.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal die toegang biedt tot zowel de leefruimte als de kelder. De royale leefruimte, met een oppervlakte van maar liefst 30 m², biedt voldoende ruimte voor een gezellige woon- en eetkamer. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich een functionele keuken die direct toegang geeft tot een lichtrijke veranda. Deze veranda is ideaal voor een ontspanningshoek of een extra eetruimte. De badkamer is momenteel uitgerust met een wastafel en een ligbad. 
Op de eerste verdieping herbergt de woning drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim zijn. 
Een vaste trap biedt toegang tot de zolderverdieping, die een fantastische mogelijkheid biedt om extra slaap- of werkruimte te creëren. Met het prachtige panoramische uitzicht, kunt u hier eenvoudig een fenomenale kamer realiseren.
De kelder, toegankelijk vanuit zowel de inkomhal als de tuin, biedt extra opslagruimte en veelzijdige mogelijkheden voor gebruik.

De naastgelegen bouwgrond biedt bovendien de mogelijkheid om een open bebouwing te realiseren, wat deze eigendom extra waardevol maakt. Gelegen in een rustige straat in het landelijke Zwalm, geniet u hier...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op