Huis te koop

355000€

3 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11445934
Immoweb code : 11445934

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
556 vierkante meters grond

Omschrijving

RUIME, RECENTE EN ENERGIEGUNSTIGE GEZINSWONING MET 1 (MOG...

RUIME, RECENTE EN ENERGIEGUNSTIGE GEZINSWONING MET 1 (MOGELIJK 3) SLAAPKAMER, PRACHTIG AANGELEGDE TUIN OP PERCEEL VAN 5A56CA TE ZUTENDAAL!

In Zutendaal, treffen we aan de Ossebergstraat 31 deze recente en instapklare gezinswoning. De ligging van deze woning laat zich kenmerken door rust (doodlopende straat) in combinatie met een goede bereikbaarheid van Genk, As en Bilzen. Winkels en scholen bevinden zich op fietsafstand en ontspanningsmogelijkheden zijn er meer als voldoende op wandelafstand!

De woning dateert nog maar van 2006 en bevindt zich dan ook in zeer goede staat. Dankzij een praktische indeling met veel aandacht voor de oriëntatie, geniet je van veel natuurlijk lichtinval en een tuin die steeds zonovergoten is.

Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eerst een inkomhal en een apart toilet met aansluitend een ruime leefruimte met prachtige, kwaliteitsvolle open keuken (in de keuken werd er net een nieuwe ijskast geplaatst). De master bedroom met de ruime en lichtrijke badkamer ensuite vinden we ook terug op de gelijkvloerse verdieping. Een extra berging, toegankelijk via de keuken, biedt extra opbergmogelijkheden. De inpandige garage, toegankelijk via de berging maakt het dan weer mogelijk de wagen droog te stallen. Niet onbelangrijk: in de berging werd er net een nieuwe HR gasketel geplaatst.

Via de houten trap in de inkomhal, betreden we de eerste verdieping waar we een zee van ruimte terugvinden. De ruimte werd voorzien van aanslu...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op