Huis te koop

625000€

4 slaapkamers 364 vierkante meters

Immoweb code : 11440539
Immoweb code : 11440539

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
364 vierkante meters bewoonbare ruimte
1344 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze luchtige en zeer hedendaagse woning, gelegen in het mooie groene Zutendaal biedt u o.a. een luchtige en ruime leefruimte, ingerichte keuken, zonnige tuinkamer, vijf mooie slaapkamers, grote bruikbare kelder en een tuin met leuk terras.
Er is een grote vrijstaande garage met automatische poort maar ook in kelder is er een inpandige garage met voorgelegen carport.
Het terrein is volledig omheind en het huis is voorzien van videofoon en alarm waardoor veiligheid gegarandeerd is.
Naar isolatienormen scoort deze woning zeer goed met een EPC-waarde van 188 kWh/m². Dit is onder andere te danken aan de degelijke isolatie, aluminiumramen met dubbele beglazing die deels voorzien zijn van screens en rolluiken. Het huis wordt verwarmd via stookolie maar er is ook airco aanwezig in de leefruimte en hoofdslaapkamer.
Deze mooie villa is gelegen in een zeer mooie straat en vlot bereikbaar ten opzichte van Genk (autostrade, ZOL,..) en Maasmechelen met zijn gekende outlet Maasmechelen Village en het natuurgebied “Connecterra”.
In de directe bosrijke omgeving kan u ook heerlijk wandelen, ideaal ook voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

=> Indeling
-- Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met gezellige zithoek, eetkamer, open keuken, tuinkamer, wasplaats/berging met douche en achterinkom;
-- Eerste verdieping: overloop, ouderlijke slaapkamer met dressing, badkamer, twee kinderkamers en vierde slaapkamer/hobbyruimte;
-- Tweede verdieping: ruime speelkamer/hobby/slaapka

Neem contact op