Huis te koop

549000€

4 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 20016343
Immoweb code : 20016343

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
441 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Charmante woning net buiten het centrum van Zoutleeuw

Ben je op zoek naar een prachtige woning die comfort, ruimte en een ideale ligging combineert? Deze charmante woning, gelegen net buiten het gezellige centrum van Zoutleeuw, biedt precies wat je zoekt. Met een grondoppervlakte van 4a41ca biedt deze woning voldoende ruimte voor al je wensen.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een sfeervolle hal die leidt naar een ruime woonkamer.  De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor een groot gezin.
De keuken is een echt pareltje: volledig uitgerust en met een moderne uitstraling. Hier kun je met gemak de heerlijkste maaltijden bereiden. De badkamer is voorzien van zowel een douche als een ligbad, zodat je kunt kiezen voor een snelle verfrissing of een ontspannen bad.
De aangelegde tuin met terras biedt een rustige en groene omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Of je nu een gezellig ontbijt in de ochtendzon wilt of een barbecue met vrienden in de avond, deze tuin is de perfecte plek voor al je buitenactiviteiten.
Daarnaast beschikt de woning over een praktische carport, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige parkeerplaats voor je auto.
Deze woning wordt verkocht onder registratie, wat betekent dat je kunt profiteren van een voordelige registratiebelasting.

Interesse :  [email protected]        GSM : 0470/980210

Neem contact op