Huis te koop

339000€

2 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 11473572
Immoweb code : 11473572

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
1093 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer goed onderhouden woning op perceel van 10a93ca.

Zeer goed onderhouden landelijk gelegen gelijkvloerse woning op een ruim perceel van 10a93ca met een perceelbreedte van 26,55m.
Deze verassend ruime woning (190m²) beschikt over 2 slaapkamers, een nog IN TE RICHTEN ZOLDER van circa 120m² en een ruime kelder van circa 66m².

We betreden de woning via een royale inkomhal dewelke uitgeeft op de ruime woonkamer van circa 45m². Door de grote raampartijen en de houtkachel kan u hier genieten van een maximum aan lichtinval en gezelligheid. De degelijke eiken keuken is volledig geïnstalleerd en geeft uit op een prachtige tuinkamer van maar liefst 32.5m². Door de vele ramen die volledig open kunnen heeft u hier in een handomdraai een fijn contact met de tuin. Naast de keuken beschikt u over een praktische berging.

De nachthal geeft toegang tot 2 slaapkamers een gastentoilet en de badkamer dewelke u voorziet van een dubbele lavabo, bad, douche en een 2de toilet.
Wenst u enkele slaapkamers bij te creëren dan kan dit op de zolderruimte. De vloer werd hier reeds volledig geïsoleerd en het dak al voorzien van een onderdak.

De woning werd volledig onder keldert, deels geniet u van een kruipkelder en deels van een kelder verdieping (60m²) waar plaats is voor de auto en enkele fietsen.

Buiten kan u genieten van een ruime west georiënteerde achtertuin dewelke volledig omheind is. Overdekt terras, carport, serre en tuin/houtschop werden reeds voorzien. De straatbreedte bedraagt 26.55m wat ervoor zorgt dat de grond (na vergunning) opges

Neem contact op