Huis te koop

329000€

4 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20149415
Immoweb code : 20149415

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
696 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante Bungalow met Zonnige Tuin en Ruime Garage in Zo...

Bent u op zoek naar een gezellige gezinswoning in een rustige omgeving, maar toch dicht bij het centrum? Deze charmante bungalow, gelegen op fietsafstand van het bruisende centrum van Zottegem, is precies wat u zoekt!
Indeling: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een uitnodigende inkomhal met bijhorende vestiaire.
Verder vindt u hier een apart toilet en een ruime, lichtrijke living voorzien van een sfeervolle inbouwcassette. De aangrenzende eetkeuken is volledig ingericht (nieuwe dampkap, spoelbak & boiler) en biedt directe toegang tot een praktische kelder alsook tot een handige wasplaats/berging en een ruime garage.
Deze woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers en een ingerichte badkamer op het gelijkvloers. Via een vaste trap bereikt u de zolder, waar zich nog twee extra slaapkamers bevinden en extra zolderruimte.
Buitenkant: Rondom de woning en op het terras werd recentelijk nieuwe blauwe hardsteen geplaatst, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De zonnige tuin is de ideale plek om te ontspannen en te genieten.
Extra troeven: Met wat opfrissingswerken kan deze woning omgetoverd worden tot de perfecte gezinswoning. De ligging, op korte afstand van het centrum van Zottegem, openbaar vervoer & de N42, maakt het extra aantrekkelijk voor gezinnen.  Buitenschrijnwerk met hoogrendementsglas.
Interesse? Neem dan snel contact op met Maggie Van Impe voor een bezichtiging en ontdek zelf de vele mogelijkheden van deze prachtige bungalow!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op