Huis te koop

180000€

113 vierkante meters

Immoweb code : 20016124
Immoweb code : 20016124

Overzicht

113 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond

Omschrijving

KIJK- EN BIEDMOMENT ZAT. 13/07

Kijk- en biedmoment zat. 13/07 (enkel op afspraak).

Deze charmante te renoveren woning is gelegen nabij het centrum van Zottegem, in de buurt van tal van winkels, scholen en het station, wat het een ideale locatie maakt voor gezinnen en pendelaars. Bij binnenkomst via de inkomhal kom je terecht in de op te frissen keuken. De ruime leefruimte biedt toegang tot een gezellig terras, perfect voor ontspanning.
Op het gelijkvloers vind je verder een apart gastentoilet en een badkamer die momenteel ook als wasplaats fungeert. Aan de achterzijde van de woning is er veel bergruimte, wat voor extra opslag- of uitbreidingsmogelijkheden zorgt. De eerste verdieping beschikt over twee ruime kamers met een adembenemend uitzicht, en een vaste trap die leidt naar de zolderverdieping die veel potentieel biedt voor extra kamers of opslagruimte.
De woning heeft een gezellige tuin die via een boerenbaantje te bereiken is, waardoor je ook achteraan de woning kunt binnenkomen dankzij de erfdienstbaarheid. Een extra troef is de garage, die zorgt voor extra parkeer- en opslagmogelijkheden.
Deze woning biedt veel potentieel en is ideaal voor wie bereid is de handen uit de mouwen te steken. Met een gunstige ligging en tal van mogelijkheden is dit een unieke kans om van dit huis jouw droomwoning te maken

Bevestig uw aanwezigheid op het kijk- en biedmoment zat. 13/07 via Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via [email protected]. De gepubliceerde prijs is een richtprijs...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op