Huis te koop

175000€

2 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 20016123
Immoweb code : 20016123

Overzicht

2 slaapkamers
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
530 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

KIJK- EN BIEDMOMENT ZAT. 13/07

Kijk- en biedmoment zat. 13/07 (enkel op afspraak).

Ontdek deze charmante woning in het rustige en landelijke Sint-Maria-Oudenhove doch op een boogscheut van het centrum van Zottegem waar zich tal van winkels, supermarkten en scholen bevinden. Deze licht op te frissen woning verwelkomt je direct in de gezellige leefruimte met eetkamer en houtkachel.
De keuken staat in directe verbinding met zowel de koer als de tuin, wat zorgt voor een heerlijk buitengevoel. Op het gelijkvloers vind je daarnaast de badkamer en een apart toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote, authentiek afgewerkte slaapkamers en een praktische bureauruimte. De zolder is toegankelijk via een vaste trap, wat extra opslag- of slaapruimte biedt.
Laat je verrassen door het adembenemende uitzicht, zowel aan de voorzijde van de woning als vanuit de tuin. De woning beschikt over een conforme elektrische keuring en heeft bovendien een garage, wat extra comfort en opslagruimte biedt.
Grijp deze kans om jouw droomhuis te realiseren in een prachtige, landelijke omgeving.

Bevestig uw aanwezigheid op het kijk- en biedmoment zat. 13/07 via Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via [email protected]. De gepubliceerde prijs is een richtprijs, er kan een bod uitgebracht worden onder, op of boven de gepubliceerde prijs. 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op