Huis te koop

260000€

3 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 11474757
Immoweb code : 11474757

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
375 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

KIJK- EN BIEDMOMENT ZAT. 29/06

Kijk- en biedmoment zat. 29/06 (enkel op afspraak). 

Deze prachtige gerenoveerde woning, ideaal gelegen nabij het centrum van Zottegem, biedt comfort en stijl. Bij het betreden van de woning via de ruime inkomhal, wordt je verwelkomd in een grote leefruimte voorzien van een sfeervolle open haard. Deze ruimte vormt het hart van de woning, perfect voor gezellige avonden. Grenzend aan de leefruimte bevindt zich een ruime, moderne keuken die volledig uitgerust is met alle nodige toestellen. Naast de keuken is er een praktische wasplaats, waardoor huishoudelijke taken moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Het gelijkvloers beschikt verder over een stijlvolle badkamer, compleet met een douche, toilet en lavabo, ideaal voor gasten of een snelle opfrissing.
De eerste verdieping biedt nog meer luxe en ruimte. Hier vind je een royale badkamer die voorzien is van een ligbad, een aparte douche en een dubbel lavabomeubel. Deze badkamer is ontworpen voor ultiem comfort en gemak. Op deze verdieping bevinden zich ook drie ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers beschikt over een handige dressing.
De volledig afgewerkte en geïsoleerde zolder, biedt een prachtig uitzicht en kan naar eigen wens worden ingericht. Of je nu een extra slaapkamer, een hobbyruimte, of een kantoor aan huis nodig hebt, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Buiten biedt de woning een grote, groene tuin, een oase van rust en ontspanning. De tuin beschikt over een op te frissen veranda. 
Deze woning co...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op