Huis te koop

419000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 20060250
Immoweb code : 20060250

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
1414 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op een perceel van 1414 m²

Deze te renoveren gelijkvloers woning bevindt zich op een rustige locatie nabij het centrum van Zoersel. In de nabije omgeving bevinden zich alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Tevens zijn diverse uitvalswegen makkelijk te bereiken.

U betreedt de woning via de lichtrijke veranda met zicht op de tuin, deze biedt toegang tot de keuken dewelke basis uitgerust is. Via de open doorgang betreedt u de leefruimte die beschikt over een zit- en eetgedeelte en zicht geeft op de tuin. Aansluitend bevindt zich hier de eerste slaapkamer. Naast de keuken vindt u een bergruimte die enerzijds toegang geeft tot de tweede slaapkamer en anderzijds tot de badkamer, welke uitgerust is met een douche.

De woning staat op een ruim perceel van 1414 m² welke voorzien is van een garage. Er zijn tevens gunstige uitbreidingsmogelijkheden alsook de optie om bij opbouw een maximaal bruto bouwvolume van 1000 m³ te realiseren.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Troeven:
- woning met veel potentieel
- dak geïsoleerd
- centrale ligging
- ruim perceel van 1414 m²

Neem contact op