Huis te koop

* 660000€

4 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 10808584
Immoweb code : 10808584
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
765 vierkante meters grond

Omschrijving

Nog te bouwen vrijstaande woning te Eppegem

Interesse? Vragen? Neem contact op via [email protected] of bel +32 498 61 58 86
Deze vrijstaande woning wordt gebouwd in een rustige en groene omgeving, gelegen tussen Eppegem, Weerde en Zemst. Je geniet van een vlotte bereikbaarheid richting Vilvoorde, Mechelen en de E19.
Op het ruime perceel van bijna 10 are zal jouw ideale droomhuis gezet worden. U wordt als toekomstige bewoner betrokken in het volledige proces, van het ontwerp tot de laatste afwerking. Het is eveneens mogelijk om de woning winddicht te laten opleveren en zelf de finale afwerken voorzien.
Momenteel is in de ontwerpen rekening gehouden met een totale oppervlakte van 259 m² (incl zolder) en zijn er 3 slaapkamers en een dressing ingetekend, maar dit kan aangepast worden naar uw wensen.
Verder zal de woning voorzien worden van de hedendaagse luxe zoals vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen,... om ook op vlak van energie (maximaal E-peil E20) helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

De geadverteerde prijs is exclusief registratierechten grond en btw op de constructie en zal varieren naargelang de gemaakte keuzes.
De computergegenereerde beelden zijn louter ter indicatie en hebben geen contractuele waarde.
Interesse? Vragen? Neem contact op via roeland@copandi.

Neem contact op