Huis te koop

896000€

4 slaapkamers 410 vierkante meters

Immoweb code : 20048468
Immoweb code : 20048468

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
410 vierkante meters bewoonbare ruimte
2405 vierkante meters grond

Omschrijving

Ontdek deze prachtige villa gelegen in een rustige, doodlopende straat in Elewijt. Dit ruime en lichtrijke huis biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen, met vier slaapkamers, twee badkamers ,een ruime tuin plus een praktijkgedeelte met aparte ruimtes en sanitair.

Langs de toegangspoort en oprit met carport betreedt u de woning via een ruime inkomhal. Deze verleent toegang tot een riante woonkamer, inclusief eetgedeelte, zithoek en aparte TV-hoek. De woonkamer is op twee manieren toegankelijk via de hal. Via de woonkamer komt u in de geïnstalleerde keuken terecht, die uitzicht biedt op de tuin. Verder treft u op het gelijkvloers een waskamer die toegang verleent tot de kelder, apart toilet en een garage met 2 staanplaatsen. De praktijkruimte met aparte parking (mogelijk 3 plaatsen) en zij-ingang omvat een bureauruimte, diensthal, wachtkamer en toilet. Kortom in te richten als kantoorruimte of voor een vrij beroep.
Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers en twee uitgeruste badkamers gelegen, perfect voor een groot gezin of voor gasten. Verder is er nog een dressing en apart toilet. De volumineuze polyvalente ruimte op deze verdieping kan naar eigen wens worden omgevormd tot extra slaapkamers, mancave enz.
Op de tweede verdieping is nog een zolderruimte mogelijk in te richten tot extra kamer of studio, mits het voorzien van een extra trap.

Buiten geniet u van een magistrale zuidgeorienteerde tuin inclusief terr

Neem contact op