Huis te koop

369000€

3 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 20241001
Immoweb code : 20241001

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
169 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime instapklare gesloten bebouwing met grote garage

Ontdek deze karaktervolle gesloten bebouwing die volledig vernieuwd werd in 1996, gelegen nabij het centrum van Zelzate. Een gemeente die bekend staat om zijn aangename sfeer en gunstige ligging nabij E34 en de grens met Nederland. De buurt biedt een ideale mix van rust en levendigheid, met alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer en sportfaciliteiten binnen handbereik.



Deze woning verwelkomt je in een ruime inkomhal die je naar de sfeervolle leefruimte leidt, compleet met een stijlvolle bar - perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. De karaktervolle keuken sluit naadloos aan op de leefruimte en is voorzien van alle toestellen. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens de badkamer, uitgerust met een douche, ligbad en dubbele lavabo, waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Via de nachthal bereik je twee grote slaapkamers (15m²/15m²). De derde, kleinere kamer is momenteel ingericht met een lavabo en toilet.

Geniet van de buitenlucht op het ruime, zuidwest-georiënteerde dakterras, waar je kunt ontspannen en genieten van het zonnetje, of maak gebruik van de ruime koer voor buitenactiviteiten. De woning beschikt bovendien over een praktische garage met plek voor twee wagens en een technische ruimte/wasplaats, wat het comfort en de functionaliteit verder verhoogt.

Een groot pluspunt van deze woning is het gunstige EPC met label B.

Mis deze unieke kans niet om jouw droomwoning in

Neem contact op