Huis te koop

328570€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20198456
Immoweb code : 20198456

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
214 vierkante meters grond

Omschrijving

Drie knappe gezinswoningen in Zelzate

Welkom bij deze 3 knappe kwalitatieve nieuwbouwwoningen in Zelzate, waar modern comfort en duurzaamheid samenkomen.

Elke woning heeft dezelfde doordachte indeling en wordt gekenmerkt door vele raampartijen, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht in elke ruimte. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een ventilatie D-systeem. 

Eens binnengekomen heeft u onmiddellijk links een ruime lichte leefruimte met open keuken, compleet met eiland en moderne inbouwapparatuur. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras, dat naadloos overgaat in de privétuin met een noordwestelijke oriëntatie. Voorts is er op het gelijkvloers een afzonderlijk toilet en een berging.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 aangename slaapkamers, een praktische wasplaats, een stijlvolle badkamer met bad, douche en dubbele lavabo, en een afzonderlijk toilet.

Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, een polyvalente ruimte die naar wens kan worden ingericht als vierde slaapkamer, hobbykamer, studiekamer of wat u maar wenst.

De middelste woning is volledig afgewerkt en ingericht als kijkwoning. De linker- en rechterwoning bieden u de flexibiliteit om casco aangekocht te worden, waardoor u de vrijheid heeft om de afwerking naar uw eigen smaak en behoeften te voltooien.
Kortom of u nu op zoek bent naar een volledig afgewerkte woning of liever zelf de finishing touch aanbrengt, hier vindt u de perfecte match.

Deze knappe woningen z...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op