Huis te koop

Richtprijs 360000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 11481922
Immoweb code : 11481922

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
243 vierkante meters grond

Omschrijving

immo David stelt voor: instapklare charmante woning

Deze prachtige woning in het hart van Zellik biedt de unieke combinatie van een zeer centrale ligging met een landelijke omgeving. Laat u verrassen door de ruimte en prachtige volumes van deze woning.

Bij binnenkomst , wordt u verwelkomd door een praktische inkomhal die leidt naar de gezellige woonruimte met houtkachel. De open keuken, die aansluit op de woonruimte, biedt een schitterend uitzicht op de tuin en heeft ook een directe toegang tot het terras: ideaal tijdens de zomer als u gasten ontvangt. Verder vindt u op dit niveau nog de badkamer met inloopdouche, een wasmeubel met twee lavabo's en een apart toilet.

De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers (14 en 21m²). Op de tweede verdieping vindt u nog eens twee slaapkamers van dezelfde afmetingen die momenteel ingericht zijn als schilderatelier en fitnessruimte. Extra bergruimte is beschikbaar op de bergzolder en in de kelder.

De woning beschikt over een ruime oprit met plaats voor twee wagens.

Deze woning is ideaal gelegen in het centrum van Zellik, met scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Met een goede EPC-score van C is er bovendien geen renovatieverplichting en werd ze reeds met 13 zonnepanelen uitgerust. Kortom, de ideale woning!

Neem contact op