Huis te koop

199000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 20000693
Immoweb code : 20000693

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
128 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning in het landelijke Huivelde

Bent u op zoek naar een woning met potentieel in een rustige, landelijke omgeving? Dan is deze te renoveren gesloten bebouwing in Huivelde wat u zoekt. 
Bij het betreden van de woning komt u binnen in een ruime, lichtrijke leefruimte. De aangrenzende keuken biedt voldoende ruimte om een moderne, functionele kookplaats te creëren. Verder is er op de gelijkvloers een handige bergruimte, die ook perfect geïntegreerd kan worden bij de keuken.
De woning beschikt over een fijne tuin met een weids uitzicht over de velden. De tuin is groot genoeg voor kinderen om te spelen, voor het houden van huisdieren of voor het aanleggen van een moestuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers. Daarnaast is er een kleinere slaapkamer die ideaal kan dienen als bureau, kinderkamer of hobbyruimte. De badkamer biedt mogelijkheden voor een moderne update naar uw eigen smaak.
Bovendien beschikt de woning over een ruime zolder die nog kan worden ingericht. Of u nu extra slaapkamers, een speelruimte of een thuiswerkplek wenst, deze zolder biedt mogelijkheden.
Deze woning heeft een renovatie nodig, maar biedt veel mogelijkheden. Met de juiste aanpak kunt u deze woning transformeren tot een prachtige, moderne gezinswoning.
Gelegen in het rustige Huivelde, geniet u van de rust en ruimte van het platteland, terwijl u toch dicht bij alle nodige voorzieningen bent. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op

Neem contact op